Met Vilt aan de muur breng je textuur, warmte en verbeter je ook de akoestiek in elke ruimte.

Wij snijden 9mm duurzame Pet Vilt panelen in elke gewenste vormgeving.
Letters    ♥    logo's       wandpanelen    ♥   dierfiguren        tegels    ♥    patronen    ♥   schilderijen

 

 

 

Van kantoorruimte tot babykamer,

van strak modern tot speels en lief,

van levendige vrolijkheid tot ingetogen sferen,

van kleine figuren tot complete wanden

Wij maken elk figuur voor bedrijven en particulieren

 

Letters van Pet vilt

Verschillende maten vanaf 10cm 
Keuze uit 26 kleuren
Verschillende lettertypes

 

 

Logo van Pet Vilt, modern, strak en als extra eigenschap akoestisch, duurzaam en licht van gewicht. Vraag direct meerover de mogelijkheden voor jou logo.

duurzaam, gemaakt van Pet flessen

Pet Vilt, akoestisch vilt zijn 9mm akoestische platen die voor een groot gedeelte uit gerecyclede PET-flessen bestaan. Dit materiaal is ideaal voor het maken van een mooie wandafwerking of het maken van akoestische elementen. 100% recyclebaar, bevat geen chemische componenten, dus zeer milieuvriendelijk.

verbeterd de akoestiek

Pet Vilt verbeterd de akoestiek door storende geluiden te absorberen. Het poreuze materiaal zorgt voor de demping van het geluid in tegenstelling tot de weerkaatsing van het geluid op harde materialen.
Ervaar rust. Daar waar het kil en hol klonk ervaar je met vilt aan de muur een rust en ontspannen omgeving.

strak en warme uitstraling

Het pet vilt wordt met precicie gesneden. Modulaire onderdelen passen naadloos in elkaar. Pet Vilt is gemaakt van gesponnen plastic vezels en zo samen geperst dat er een stevig plaat materiaal ontstaat, terwijl ze er warm uitzien en aanvoelen als wol.

eenvoudig te monteren

Pet Vilt is licht van gewicht, hierdoor zijn tegels, vormen of panelen makkelijk te monteren.

 

 

Pet Vilt Tegels  Creëer eenvoudig een patroon en bepaal zelf de kleur en grootte. De vilttegels sluiten naadloos aan elkaar. Eenvoudig te monteren.

thuiswerkplek

Vilt aan de muur Door de akoestische eigenschappen verbeterd het de concentratie en creer je een rustige werkomgeving. Pet Vilt is ook toepasbaar als scheidings paneel waardoor je werk en prive op een mooie en creatieve manier van elkaar kan scheiden.

hal, wachtkamer

Een hal of wachtkamer klink vaak hol of doet kil aan. Door gebruik te maken van Vilt aan de muur creeer je direct een fijne aangename sfeer. En is de oplossing op saaie muren op te frissen.

baby & kinderkamer

Bij vilt denk je aan lief en zacht en dat klopt ook, Pet Felt voelt ook zo aan. En daar maken wij gebruik van om lieve leuke dieren van Pet vilt te maken en superleuke schilderijen die eenvoudig te plaatsen zijn.

Kantoor, kantine

Waar meerdere mensen bij elkaar komen onstaan botsende geluiden wat tot onrust of drukte wordt ervaren. Verminder deze ruis met Vilt aan de muur voor een betere werk en ontspan omgeving.

Scholen, kinderopvang e.a.

Pet Vilt is uitermate geschikt om de muren op te vrolijken maar vooral om de akoestiek in lokalen en ruimte te verbeteren. Een goede akoestiek brengt rust en een betere concentratie.